Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На сьогодні в місті закриті на карантин 4 школи – через випадки захворювання серед вчителів

02 жовтня 2020 року, 12:15

На сьогодні в Києві закриті на карантин 4 школи – через випадки захворювання серед вчителів. Дві школи відновили навчальний процес після карантину. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Ситуація у школах та дитячих садочках поки залишається контрольованою. На сьогодні в місті закриті на карантин 4 школи – через випадки захворювання серед вчителів. Дві школи відновили навчальний процес після карантину. Також зменшилася кількість класів, що перебувають на самоізоляції через хворобу учнів», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, на дистанційному навчанні сьогодні загалом 275 класів у 116 школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 365. Також хворіють 205 педагогів.

«У дитячих садочках через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 40 груп. Два садочки в Деснянському районі зачинені на карантин. Наповненість дітей у дитсадках – понад 55 відсотків», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]