Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Родини постраждалих мешканців будинку на Позняках почали отримувати від міста фінансову допомогу на ремонт нового житла»

13 серпня 2020 року, 23:12

Постраждалі мешканці будинку на Позняках, де стався вибух, почали отримувати від міста фінансову допомогу на ремонт і облаштування нового житла. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Зустрівся сьогодні з мешканцями будинку на Позняках, у якому 21 червня стався вибух. Всі вони вже отримали сертифікати на нове житло. Що стосується допомоги міста. Сьогодні одна з родин, що оформила необхідні документи, отримала від міста 300 тисяч гривень фінансової допомоги на ремонт нової домівки. Нагадаю, раніше Київрада підтримала мою пропозицію і виділила 20 мільйонів гривень на ремонт і облаштування нових квартир мешканцям будинку на Позняках, де стався вибух. Кошти отримають 40 родин, які залишились без житла. Йдеться про те, щоб забезпечити людям ремонт та необхідні меблі і побутову техніку в нові квартири, що надав Офіс Президента», – зазначив Віталій Кличко.

Він зазначив, що також місто надало допомогу постраждалим мешканцям у розмірі від 50 до 100 тисяч гривень. Крім того, фонд «Майбутній Київ» виділив їм по 2,5 тисячі гривень на відновлення втрачених документів.

Наразі люди, які постраждали внаслідок вибуху в багатоповерхівці на вулиці Соломії Крушельницької ,1/5, забезпечені тимчасовим житлом.

Зустріч із мешканцями будинку на Позняках, у якому 21 червня стався вибух

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]