Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У 2020 році Київ планує збільшити кількість евакуаторів до 100 одиниць»

03 грудня 2019 року, 11:45

У 2020 році Київ планує збільшити кількість евакуаторів до 100 одиниць. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко журналістам, звітуючи про результати роботи міської влади за 2019-ий рік.

«У 2020 році для наведення ладу з парковками ми плануємо, укомплектувати інспекцію з паркування, збільшити кількість евакуаторів мінімум до 100 одиниць, забезпечити цілодобовий режим їх роботи, впровадити автоматизовану систему контролю оплати послуг за паркування, перейти на автоматизовану фіксацію порушень правил зупинки, стоянки, паркування авто у режимі фото-відеозйомки», – зазначив Віталій Кличко.

Сьогодні інспектори з паркування працюють в основному у центральній частині міста.

Починаючи з липня цього року, вже винесено понад 3,5 тисячі постанов про стягнення за недбале паркування, на суму штрафів майже 1,4 млн грн. Розпочали також евакуацію авто, припаркованих у недозволених місцях і тих, що заважають руху транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]