Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «З завтрашнього дня ми запроваджуємо обов’язкове вимірювання температури пасажирам і водіям транспорту, що в’їжджає в місто»

15 квітня 2020 року, 20:39

 З четверга, 16 квітня, водіям та пасажирам транспорту на основних в’їздах до Києва обов’язково вимірюватимуть температуру. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Україна-24».

«Ми йдемо на такі суворі заходи, бо фахівці-вірусологи прогнозують, що після свят може відбутися «вибух» хвороби. Це може трапитися десь через тиждень. І вплине на кількість інфікованих, а значить – і на кількість хворих в наших лікарнях.   Ми запроваджуємо обов’язкове вимірювання температури на в’їздах в місто. Встановлюємо 9 пропускних пунктів. Кожне авто будуть перевіряти медики та представники поліції», – наголосив мер столиці.

За його словами, якщо в людини виявлять ознаки захворювання – робитимуть експрес-тести.

«В нас там будуть і  бригади швидкої медичної допомоги для госпіталізації хворого до медичного закладу, в разі потреби», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]