Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За тиждень відкриємо фонтан зі скульптурою Архистратига Михаїла у парку «Володимирська гірка» (+відео)

12 вересня 2020 року, 13:39

За тиждень у парку «Володимирська гірка» відкриють іще один фонтан – зі скульптурою Архистратига Михаїла. Відео про те, як завершують роботи над скульптурою, що вінчатиме фонтан, мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Відвідав ливарню, де вже завершили виготовлення скульптури Архистратига Михаїла, що стане головним елементом нового фонтану на Володимирській гірці. Бронзові частини скульптури, що виливали окремо, зібрали в єдину композицію. Також на фінальній стадії роботи з будівництва чаші фонтану», – написав Віталій Кличко.

Він зауважив, що проект – меценатський. І був схвалений консультативною радою з питань охорони культурної спадщини при Департаменті охорони культурної спадщини КМДА.

«Відкрити новий фонтан плануємо за тиждень у верхній частині парку «Володимирська гірка» – за Михайлівським Золотоверхим собором. Фонтан зі скульптурою Архистратига Михаїла стане вже другим фонтаном із передбачених проектом реконструкції парку «Володимирська гірка». І, переконаний, буде однією з візитівок нашої столиці!» – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]