Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «На Шулявці реконструюють дитячий садок на 170 місць»

25 червня 2019 року, 15:50

До 2021 року реконструюють будівлю під розміщення дошкільного навчального закладу на вулиці Богдана Гаврилишина, 11-А в Шевченківському районі. Роботи передбачені розпорядженням КМДА № 1143

«Приміщення навчального закладу на вулиці Богдана Гаврилишина з 1997 року перебувало у безстроковій оренді Територіального центру № 2 управління праці та соціального захисту населення Шевченківського району, – розповів заступник голови КМДА Вячеслав Непоп. – Після реконструкції буде відновлено роботу дитсадка за цільовим призначенням. Так, буде створено 170 місць, що покращить умови виховання дітей, а також відкрито нові робочі місця для освітян, що дасть змогу розвантажити інші дитячі садочки в мікрорайоні Шулявка».

Усі роботи будуть виконані за рахунок бюджетних коштів відповідно до програми економічного та соціального розвитку м. Києва на відповідний період.

Комунальне підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ» визначено замовником робіт. На нього ж покладено відповідальність за виконання робіт в установлені терміни згідно із затвердженим графіком, а також за раціональне й цільове використання бюджетних коштів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]