Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За 600 днів повномасштабної війни у столиці одружилися 40 470 пар, попри повітряні тривоги в пологових будинках і сховищах народилися 29 857 немовлят – Микола Поворозник

17 жовтня 2023 року, 17:18

600 днів Україна бореться за Незалежність, Волю і Свободу свого народу. Попри повітряні тривоги і ракетні обстріли за цей час у Києві одружилися 40 470 пар. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Наші воїни щодня метр за метром звільняють території від загарбників. Кожен з нас докладає максимум зусиль для наближення такої очікуваної Перемоги: і на передовій, і в тилу. Ми – вільний і єдиний народ, патріоти нашої Батьківщини, і не перестанемо битися, доки всі землі й поневолені люди не повернуться додому», – написав Микола Поворозник.

За його словами, українці спільно борються і за можливість створювати нові родини, жити щасливо, будуючи майбутнє для наших дітей у своїй вільній Україні.

«За 600 днів повномасштабної війни у Києві одружилися 40 470 пар. Попри повітряні тривоги, ракетні обстріли і війну, у пологових будинках і сховищах народилися 29 857 немовлят: 15 340 хлопчиків та 14 517 дівчаток. Серед новонароджених – 606 двієнь та п’ять трієнь», – зауважив Микола Поворозник.

Він також зазначив, що українці, нащадки козаків, житимуть вільними, об’єднаними і незалежними, адже Перемога за нами, бо за нами Правда.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]