Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Білоцерковець: Необхідно передбачити покарання для закладів громадського харчування, які працюють у комендантську годину

05 вересня 2023 року, 15:22

За ініціативи депутата Київради Дмитра Білоцерковця у Київській міській раді зареєстровано проєкт рішення про демонтаж та заборону літніх майданчиків кафе та ресторанів, в об’єктах, які працюють у комендантську годину.

За словами Дмитра Білоцерковця, багато скарг надходять від киян про те, що у столиці є не один і не два заклади, які порушують комендантську годину і продовжують незаконно працювати.

«Місто підтримало ресторанний бізнес, доклавши зусиль щодо продовження роботи ресторанів до 23:00. І ресторани вже працюють до цього часу. Пізніше – комендантська година. Такі правила. І буде справедливим, якщо вони стосуватимуться всіх закладів. І несправедливим, якщо хтось вважатиме себе кращим за інших. Покарання для недоброчесних закладів, які порушують правила воєнного стану, має бути жорстким», – розповів Дмитро Білоцерковець.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]