Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Костянтин Усов: Кожен тиждень у Києві має бути тижнем безпеки на дорогах! (+фото)

17 травня 2021 року, 17:32

Київ бере активну участь у шостому Глобальному тижні безпеки дорожнього руху, який триватиме з 17 до 23 травня. Про це сьогодні повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

У рамках Глобального тижня у столиці проходитиме низка заходів для підвищення рівня безпеки дорожнього руху та привернення уваги громадськості до необхідності дотримуватися Правил дорожнього руху. Мета цих заходів – вдвічі скоротити кількість смертей і травм у результаті дорожньо-транспортних пригод до 2030 року.

«Сьогодні ми встановлюємо делініатори відразу біля двох медичних закладів міста: Київського міського пологового будинку № 2 та Центру екстреної медичної допомоги на вул. Електротехнічній, 7, – зазначив заступник голови КМДА. – Щодня тут народжуються маленькі кияни, і їхні мами не повинні втрачати ні секунди через те, що хтось вирішив припаркуватися, нехтуючи правилами».

За його словами, у рамках програми з максимально швидкого перевезення хворих до медичних закладів Києва працівники Центру організації дорожнього руху з початку року вже упорядкували території біля 7-х лікарень. Планується упорядкувати проїзди для спецтранспорту ще у близько десяти медзакладах. Комплексна програма в місті реалізується за дорученням міського голови.

«Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про належну транспортну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху. Але на цьому ми не зупинимося: ми ведемо активну роботу, щоб кожен тиждень у Києві був тижнем безпеки на дорогах», – зазначив Костянтин Усов.

Як відомо, Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху пройде під гаслами #StreetsForLife (#ВулиціДляЖиття) та #Love30 (#Любимо30) і буде присвячений обмеженню швидкості руху транспортних засобів до 30 км/год у межах житлових і пішохідних зон у містах.

Встановлення делінеаторів на території Київського міського пологового будинку № 2

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]