Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Києво-Печерська Лавра закривається на карантин»

13 квітня 2020 року, 12:10

Києво-Печерська лавра закривається на карантин у зв'язку з підтвердженими там понад 90 випадками інфікування на коронавірус. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Києво-Печерська Лавра, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці, закривається на карантин! І я звертаюся до правоохоронних органів проконтролювати дотримання цього рішення», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що із 79 випадків захворювання, зареєстрованих за минулу добу, 63 – у Києво-Печерській Лаврі. Всього у Лаврі вже понад 90 підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

«Місто сьогодні направить до Лаври мобільні рентгени і бригаду медиків для забору зразків для ПЛР-тестування. Ми повинні мати реальну картину про вогнище захворювання», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]