Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко в День Збройних Сил України привітав Захисників і Захисниць та нагородив військовослужбовців медалями від столиці (+фото)

06 грудня 2023 року, 13:47

Мер Києва Віталій Кличко в День Збройних Сил України привітав і нагородив у столичній мерії 99 військовослужбовців 112 окремої бригади тероборони ЗСУ, 114 та 241 окремих бригад Сил тероборони ЗСУ медалями «Честь. Слава. Держава». Ці підрозділи, сформовані за підтримки столиці, одними з перших долучалися до оборони Києва.

«Ви боронили нашу державу в Київській, Харківській, Миколаївській, Луганській та Донецькій областях, на Куп’янському та Бахмутському напрямках. Деякі брали участь у багаторівневій протиповітряній обороні Київщини та столиці. Ми всі пам’ятаємо, як у лютому-березні 2022 року російські варвари хотіли захопити Київ. За три дні! Вони хотіли знищити наше місто, країну, культуру та народ. Але їм це не вдалося. І, завдяки нашим Захисникам, ніколи не вдасться! Разом ми вистояли та показали, що українська армія – одна з найсильніших у світі. А український народ – згуртувався задля Перемоги! Наші воїни відбивають атаки ворога, звільняють від нього нашу землю та наближають Перемогу», – наголосив Віталій Кличко.

Він привітав українських Захисників і Захисниць зі святом. Та подякував за професіоналізм, відвагу і силу характеру.

«Ви ризикуєте своїм життям, щоб наші діти могли жити в вільній демократичній Україні. Захищаєте європейське майбутнє нашої держави. Ціна свободи – дуже висока. Ми пам’ятаємо й шануємо всіх героїв, які віддали свої життя в боях за Україну. Ми допомагаємо воїнам, які сьогодні б’ються на передовій та ветеранам, які потребують нашої уваги і підтримки. Разом ми переможемо! Слава Україні! Слава її Героям!» – наголосив Віталій Кличко.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]