Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про 2022: Київ відновлював житлові будинки та інфраструктурні об’єкти, пошкоджені російськими ракетними обстрілами (+відео)

29 грудня 2022 року, 17:11

Із літа 2022 року в Києві триває відновлення житлових будинків та інфраструктурних об’єктів, пошкоджених російськими ракетними обстрілами. Таких об’єктів від початку широкомасштабної війни в столиці – майже 700. На початку літа роботи розпочали в 16 найбільш пошкоджених житлових будинках. Зокрема, в Святошинському, Подільському, Оболонському та Шевченківському районах міста. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, підбиваючи підсумки про те, як жив і працював Київ у 2022 році, та опублікував відео в своїх соцмережах.

«Мешканці вже повертаються в повністю оновлену після ракетних обстрілів 16-поверхівку на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі. Повністю відновили 5-поверховий будинок на проспекті Свободи в Подільському районі, який постраждав у березні від снаряду, що розірвався неподалік. Завершують ремонтні роботи в трьох будинках поруч (на проспекті Свободи та вулиці Межовій), що також зазнали ушкоджень від вибухової хвилі», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що відновлювальні роботи завершили і в пошкоджених будинках на вулицях Богатирській та Кошиця, Гаврилишина та Соломії Крушельницької, в двох будинках на вулиці Котельникова, а також на проспекті Лобановського. На інших об’єктах роботи триватимуть до весни наступного року.

На роботи з відновлення пошкоджених будинків та інфраструктурних об’єктів столиця виділила з резервного фонду міського бюджету майже 600 мільйонів гривень. Ще 200 мільйонів виділив уряд.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]