Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ще на 120-ти столичних вулицях цього року встановимо сучасне і яскраве освітлення»

05 липня 2019 року, 11:55

Ще на 120-ти столичних вулицях цього року замінять старе вуличне освітлення на сучасне. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook та опублікував відео, як модернізують освітлення у Голосіївському районі столиці. 

«Київ стає світлішим і безпечнішим! Ще на 120-ти столичних вулицях цього року замінимо старе вуличне освітлення на сучасне і яскраве.  Співробітники КП «Київміськсвітло» встановлять 15 тисяч нових, економічних LED-світильників. Сьогодні роботи тривають у різних районах столиці. Наприклад, найближчим часом «засвітяться» вулиці Бориспільська та Ломоносова. Світліше стане і на Трухановому острові. Працюють фахівці на Столичному шосе, де встановлять 569 нових опор для сучасного освітлення», – написав Віталій Кличко. 

 

Він зазначив, що модернізацію зовнішнього освітлення здійснюють не тільки на великих вулицях і проспектах. Мер показав відео, як триває заміна старих опор та світильників на вулиці Маричанській у Голосіївському районі. 

«Нові яскраві LED-світильники роблять рух на вулицях більш комфортним та безпечним. І для водіїв, і для пішоходів. До того ж, використання сучасних світлодіодних ламп дозволяє економити близько 30% на сплаті за електроенергію. Наприклад, минулого року, завдяки модернізованому освітленню, столиця заощадила 11 мільйонів гривень», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]