Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ситуація в Києві – складна, але контрольована. Після минулої ночі руйнувань і постраждалих немає

03 березня 2022 року, 12:18

Ситуація в Києві – складна, але контрольована. Руйнувань і постраждалих після минулої ночі немає. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у своєму відеозверненні.

“Ситуація в місті – складна, але контрольована. Вночі в столиці прогриміло кілька вибухів. Це працювали системи ППО Збройних Сил, які збивали ворожі ракети. Руйнувань і постраждалих, слава Богу, немає. Пошкоджену вчора теплотрасу біля залізничного вокзалу тепловики сьогодні відновлять”, – сказав Віталій Кличко та підкреслив, що міська влада продовжує забезпечувати роботу критичної інфраструктури Києва.

“Хочу окремо подякувати столичним комунальникам, які, окрім виконання професійних обов’язків, також долучилися до допомоги гуманітарному штабу, волонтерам. І возять сьогодні зерно на «Київхліб», розвозять їжу, гуманітарну допомогу киянам. Доставляють їжаки, блоки, пісок для тероборони. Це – працівники міських ШЕУ, «Київміськсвітла», «Київпастрансу», Центру організації дорожнього руху та інших служб. Хочу зазначити, що прибирати сміття в місті, розвозити продукти, служби можуть до комендантської години. Тобто – з 7:00 до 20:00”, – повідомив мер Києва.

Він нагадав, що сьогодні для сполучення між лівим і правим берегами для приватного і громадського транспорту відкриті Північний і Дарницький мости. Через Південний міст проїзду немає.

“Всі, кому не має крайньої потреби, не їдьте в місто на автівках. Не створюйте заторів на мостах, щоб могли безперешкодно проїжджати екстренні служби та авто, що забезпечують життєдіяльність міста”, – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]