Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко завернувся до СБУ оперативно розслідувати «замінування» Олександрівської лікарні

09 квітня 2020 року, 12:11

Мер Києва Віталій Кличко закликав СБУ оперативно розслідувати вчорашнє анонімне повідомлення про замінування Олександрівської лікарні. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Такі речі не повинні залишатися безкарними! Вчора пізно ввечері терміново евакуювали хворих у медзакладі, що є опорним в лікуванні хворих на коронавірус», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер столиці подякував усім службам, які спрацювали оперативно і професійно.

«Я дякую рятувальникам за оперативну роботу і перевірку корпусів лікарні. Я дякую нашим лікарям, які теж вчора спрацювали спокійно і професійно. І які щодня рятують здоров’я і життя киян. Медики – сьогодні на передовій, ризикуючи своїм здоров’ям. І серед них у Києві вже захворіли 14 лікарів і медсестр. Я звертаюся до киян: як мер міста я сьогодні роблю все, щоб не сталося інфекційного вибуху. Але допоможіть нам! Дослухайтеся і будьте обережними! Не міська влада придумала, як вас обмежити. Це рекомендації ВООЗ, вірусологів, інфекціоністів, уряду, досвід інших міст світу», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]