Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «У Солом’янському районі вже завершують асфальтування половини із запланованих прибудинкових територій»

28 травня 2020 року, 14:15

Заступник голови КМДА Вячеслав Непоп перевірив, як тривають роботи з асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів у Солом’янському районі.

Масштабне асфальтування триває за планом – на сьогодні вже завершили оновлення 19 об’єктів, ще на 30 роботи тривають. Загалом це більше половини об’єктів, що мають бути оновлені до кінця року.

«На Солом’янці на 2020 рік заплановане оновлення 91 прибудинкової території та міжквартальних проїздів. Із тих об’єктів, що ми перевірили – на вулицях Михайла Донця та Героїв Севастополя – бачимо, що свої корективи у план-графік сьогодні вносять тільки погодні умови. Однак вже найближчими тижнями ремонт тут буде завершено», – зазначив Вячеслав Непоп.

За його словами, якщо минулого року роботи з асфальтування в Солом’янському районі здійснили у невеликих дворах та проїздах, то цього року увагу приділили переважно територіям площею понад 1000 м2. Що фактично робить цьогорічне оновлення дворів одним із наймасштабніших за останнє десятиріччя.

Загалом у столиці цього року оновлять 756 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів. На 136 об’єктах роботи вже завершили. 163 об’єкти – на фінальній стадії. На інших дорожники ще працюють.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]