Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська міська рада підтримала виділення земельної ділянки для облаштування Скверу Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі)

01 березня 2024 року, 12:02

Київська міська рада надала КО «Київзеленбуд» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування та експлуатації Скверу Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі) на вул. Миколи Гайцана, 12/14 у Печерському районі. Площа земельної ділянки складає орієнтовно 0,17 га. Таке рішення було прийнято на пленарному засіданні Київради.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, Київрада підтримує всі заходи із вшанування пам’яті Героїв України.

«Український доброволець, командир 1 ОМБ «Вовки Да Вінчі» Збройних сил України, учасник російсько-української війни, Герой України Дмитро Коцюбайло загинув 7 березня 2023 року в боях за Бахмут. Війна забирає у нас найкращих. Дмитро Коцюбайло назавжди залишиться в пам’яті, як справжній патріот та Захисник своєї держави. Він боровся за Україну і вів за собою людей», – наголосив Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]