Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: У Києві з’явиться інноваційна платформа, що об’єднає представників бізнесу, інвесторів та міські служби

30 червня 2021 року, 14:02

Столиця продовжує кардинально перезавантажувати формат взаємодії з бізнесом. Мета – стати повноправними партнерами, обмінюватися досвідом, працювати спільно над новими успішними проєктами. Про це під час онлайн-зустрічі з представниками бізнес-спільноти – Української Ради Бізнесу та Європейської Бізнес Асоціації – розповів перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

«Ми створюємо в Києві інноваційну платформу, що об’єднає представників бізнесу, інвесторів, підприємців-початківців та міські служби. На базі існуючого комунального підприємства ми започатковуємо універсальне бізнес-середовище, яке буде надавати фінансову та юридичну підтримку бізнесу. Презентація сучасного простору запланована на серпень цього року», – зазначив  Олексій Кулеба.

Перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень нагадав про унікальний інструмент для підприємців столиці – Фінансово-кредитну підтримку, яку нині надає місто. Представники малого та середнього бізнесу, що працюють у столиці, можуть отримати кредит на розвиток підприємства в одному з 13 банків-партнерів лише під 0,01 %. Решту – 99% процентної ставки – компенсує міська влада. Від початку року вже погоджено надання фінансово-кредитної підтримки за 163 кредитними договорами на загальну суму кредитів понад 206 млн грн.

Олексій Кулеба подякував представникам Української Ради Бізнесу та Європейської Бізнес Асоціації за активну співпрацю, ініціативність та небайдужість до проблем міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]