Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: Відповідальні мають час до 15 листопада, аби усунути недоліки благоустрою, виявлені під час обстежень (+фото)

20 жовтня 2021 року, 17:10

Під час контрольного виїзду комісія із проведення осіннього місячника з благоустрою працювала в Подільському районі. Засмічені ділянки, закинуті альтанки, купи листя, забиті зливоприймачі та залишки спортмайданчиків, які давно потребують капремонту, – такі проблеми серед інших виявили учасники виїзного обстеження. Про це повідомив очільник комісії, перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

«Обслуговування прибудинкових територій, що належать до державної або приватної власності, ведеться не найкращим чином. Деякі локації на Кирилівській у занедбаному стані – сміттєві «полігони», іржаві майданчики, якісь незрозумілі сторічні конструкції – а там поруч чотири житлових будинки. Територія на балансі у держпідприємства, але її ніхто нормально не доглядає. Два тижні є у відповідальних, щоб вирішити проблему», – прокоментував Олексій Кулеба.

Він додав, що робота комунальних служб міста – ЖЕДів, що підпорядковуються керуючій компанії, виглядає набагато кращою. Адже найбільше скарг надходить саме від тих мешканців, чиї будинки обслуговують ОСББ, ЖБК, або вони в державній чи приватній власності. І це проблема не лише Подільського району.

Також Олексій Кулеба звернув особливу увагу на необхідність прибрати з доріг незаконні антипаркувальні елементи та завершити роботи після аварійних розриттів на проїжджих частинах.

Термін у виконавців, аби виправити всі недопрацювання, – до 15 листопада.

Нагадаємо, виїзні інспекції пройдуть у кожному з десяти районів Києва. За кожним обстеженням комісія складає протокол за понад 30-ма пунктами, у якому зазначає тип проблематики та терміни виконання. Уже перевірили Оболонський, Шевченківський, Печерський, Солом’янський та Святошинський райони столиці.

Виїзне обстеження стану благоустрою в Подільському районі в межах осіннього місячника з благоустрою

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]