Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці дезінфікують дитячі та спортивні майданчики у парках та скверах, однак наполегливо радять ними не користуватися на період карантину

20 березня 2020 року, 17:39

У Подільському районі обробляють дезінфікуючими засобами дитячі та спортивні майданчики, які розташовані на території парків та скверів. Санітарну обробку здійснюють спільно КП УЗН Подільського району та КАРС «Київська служба порятунку».

Разом із тим, наголошуємо: користуватися дитячими майданчиками в період карантину, що покликаний вберегти від поширення коронавірусної інфекції, не варто.

Нагадаємо, протиепідемічні заходи тривають у столиці на виконання протоколу постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Для мінімізації поширення інфекції у столиці проводиться механізоване миття доріг, мостів та шляхопроводів. Дезінфікують також громадський транспорт, житлові будинки – сходові клітини, ліфтові кабіни, ручки дверей, сходові перила тощо.

Утім, столична влада закликає киян залишатися вдома та не виходити на вулицю без нагальної потреби, а також відповідально дотримуватися низки рекомендацій, що допоможуть зберегти здоров’я та життя.

Дезінфекція у парках та скверах

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]